· 

Widenhorn debuteert met Universal Laser Systems op de Sign2Com in Kortrijk

Widenhorn, in 1919 opgericht door de Belgische vluchteling Albert Widenhorn, zal dit jaar voor de eerste keer deelnemen aan de Sign2Com. Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 de lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kan betekenen.

 

Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 aanwezig zijn met twee VLS modellen (desktop en platform) voor live demonstraties. Deze hoogwaardige instapmodellen beschikken over een laserbron van 50W en 60W, een geïntegreerd afzuig-filtersysteem en hebben diverse opties, zoals een roterende as. Met dit model kunnen vele materialen worden gesneden, zoals kunststof, rubber, hout, papier, karton, leer en katoen. De lasersystemen kunnen materialen snijden, maar ook graveren en markeren. Met de speciale 1 Touch Laser Photo software, kunnen zelfs foto’s eenvoudig gelasermarkeerd worden. Daarbij kunnen filters aangebracht worden om contrasten duidelijk aan te geven.

 

De lasersystemen zijn in vele standaardmodellen verkrijgbaar en zijn uit te breiden met verschillende laserbronnen en opties, zodat voor iedere vraag een passende oplossing is. Zo zijn er Professionele en Industriële platforms waarbij het mogelijk is Dual Laser Technologie toe te passen. Ook is er een speciale Lasermachine uitgerust voor het optimaal graveren en markeren van metalen. Naast de CO2 bronnen zijn er ook machines beschikbaar met fiberbronnen. Op de stand van Widenhorn kunt u zich laten informeren over alle mogelijkheden en een idee krijgen van de snelheid, nauwkeurigheid, materialen en voorbeelden uit de praktijk.

 

Graphic Imaging; Foto’s en afbeeldingen lasermarkeren

Producten moeten steeds unieker worden en het markeren van foto’s of afbeeldingen wordt hierbij steeds belangrijker. Universal Laser Systems heeft hiervoor een softwareoplossing welke voor iedere laser kan worden gebruikt; 1-Touch Laser Photo. Het programma werkt eenvoudig in 3 stappen:

 

1.       Selecteer een foto of afbeelding.

2.       Selecteer het te graveren of te markeren materiaal

3.       Vervolgens zal 1-Touch Laser Photo het correcte contrast maken voor een optimaal resultaat.

 

De gebruiker kan zelf ook filters toepassen en een preview bekijken hoe een afbeelding eruit ziet op hout, steen, glas of metaal. Ideaal voor alle grafische bedrijven en ook toepasbaar op andere machines.

 

Service & Ondersteuning

Bij Widenhorn, een bijna 100 jarig familiebedrijf, staat service en ondersteuning nog ouderwets hoog in het vaandel. Dit doen we zowel telefonisch, via internet of op locatie. Onze gekwalificeerde medewerkers staan dagelijks voor u klaar om te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw lasersystemen en software. 

 

U kunt via deze link kosteloos registreren voor een bezoek aan deze beurs >>>