Algemeen · 15. september 2023
2 Gebruikte machines te koop
Widenhorn heeft 2 gebruikte lasersnijmachines van Universal staan, inclusief afzuigsystemen van Bofa of Purex.
Beurzen & Events · 11. september 2023
Widenhorn op de kunststoffenbeurs 20 en 21 September
Widenhorn staat dit jaar weer op de Kunststoffenbeurs op 20 en 21 September op stand nummer 46. Na het succes van vorig keer besloot Widenhorn weer op de Kunststoffenbeurs te gaan staan met zowel nieuwe als gebruikte lasersnijmachines voor het snijden, markeren en graveren van bijna alle kunststoffen. Kunststoffen Snijden, Markeren en Graveren De hoogwaardige Amerikaanse Universal Lasersystemen zijn uitermate geschikt voor het verwerken van kunststoffen. Alle type kunststoffen, zoals acryl,...
Algemeen · 13. maart 2023
Mosa Meat kiest voor een hoogwaardig Platform Lasersysteem van Widenhorn
Mosa Meat kiest voor de hoogwaardige Universal Laser in combinatie met een filtersysteem van Widenhorn voor het produceren van onderdelen.
Beurzen & Events · 12. januari 2023
Sign & Print Expo 2023
Widenhorn samen met WIA Educational op de Sign & Print Expo
Beurzen & Events · 23. augustus 2022
Widenhorn ook dit jaar weer te zien op de TechniShow
Widenhorn zal dit jaar weer met de Universal laser te zien zijn op de TechniShow Van 30 Augustus tot en met 2 September 2022.
Algemeen · 03. mei 2022
Binder3D kiest voor een hoogwaardig lasersysteem met Afzuigsysteem van Widenhorn
Binder3D is een proeftuin voor industrieel 3D printen. 3D-printen ofwel Additive Manufacturing heeft de potentie om nieuwe producten en diensten mogelijk te maken binnen verschillende sectoren en industrieën. Deze nieuwe technieken maken het mogelijk om voorheen onmaakbare onderdelen te produceren en openen deuren naar potentieel interessante businesscases. Alleen worden deze kansen pas ontdekt wanneer men aan de slag gaat en de voordelen zelf ervaart.
Beurzen & Events · 04. april 2022
Hoogwaardig VLS2.30 Lasersysteem met BOFA compleet inclusief 1 jaar service voor slechts € 8.995,00
Widenhorn heeft een zo goed als nieuwe VLS2.30 systeem beschikbaar. Deze machine is door ons ingeruild en echt in nieuwstaat. Dit model met snij- en graveertafel, met nieuwwaarde van € 13.500,00, bieden wij u aan voor slechts € 8.995,00. Dit systeem is compleet met BOFA afzuigunit, 25Watt laserbron, aflevering, software, instructie en een jaar lang Service. Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot deze machine kunt u altijd bellen naar 010-8209550 of mailen naar info@widenhorn.nl
Algemeen · 25. februari 2022
Bouwkeet kiest voor gebruiksvriendelijke machines van Widenhorn
Widenhorn BV heeft een VLS6.75 platform laser van Universal Laser Systems met automation interface en een hoogwaardig filtersysteem geïnstalleerd bij Bouwkeet.
Beurzen & Events · 02. februari 2022
Widenhorn voor de derde keer op de Sign & Print Expo in Gorinchem
Widenhorn zal dit jaar voor de derde keer op rij op de Sign & Print Expo in Gorinchem te zien zijn op stand nummer F114.
Beurzen & Events · 23. september 2021
Compacte desktopmachines als aanvulling op iedere werkplaats en voor ieder bedrijf
Widenhorn staat vooral bekend om de innovatieve gebruiksvriendelijke software voor plaatbewerking. Meer dan duizend licenties draaien bij honderden bedrijven en optimaliseren honderden CNC-machines in de plaatverwerkende industrie. Sinds de oprichting in 1919 werden gereedschappen en machines geleverd aan de metaalindustrie. Wat begon met simpele hamers en schroevendraaiers ontwikkelde zich naar zetbanken, flens- en boormachines. Begin jaren ‘90 verdwenen de machines en specialiseerde...

Meer weergeven