Beurzen & Events · 23. september 2021
Compacte desktopmachines als aanvulling op iedere werkplaats en voor ieder bedrijf
Widenhorn staat vooral bekend om de innovatieve gebruiksvriendelijke software voor plaatbewerking. Meer dan duizend licenties draaien bij honderden bedrijven en optimaliseren honderden CNC-machines in de plaatverwerkende industrie. Sinds de oprichting in 1919 werden gereedschappen en machines geleverd aan de metaalindustrie. Wat begon met simpele hamers en schroevendraaiers ontwikkelde zich naar zetbanken, flens- en boormachines. Begin jaren ‘90 verdwenen de machines en specialiseerde...
Materialen · 11. september 2021
Kunststoffen optimaal lasergraveren, lasermarkeren & lasersnijden
Met de Universal Lasers kan ieder bedrijf met uiterste precisie alle type kunststoffen snijden, graveren en markeren. Door de professionele lasermachines met hoogwaardige laserbron worden producten mooi afgewerkt met een schone rand, zodat nabewerking overbodig is.
Algemeen · 11. september 2021
1-Touch Laser Photo voor slechts € 199,00 tijdens de Kunststoffenbeurs 2021
Tijdens de Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch hebben wij een mooie aanbieding van 1 Touch Laser Photo. Bij bestelling voor 18 september 2021 is de software geen € 285,-, maar slechts € 199,00. Bezoek ons op stand 316 en plaats uw bestelling.
Algemeen · 16. augustus 2021
SandD-art maakt unieke gepersonaliseerde producten met de Universal Laser van Widenhorn
In het Limburgse plaatsje Neer ligt naast de Lindeboom Bierbrouwerij een winkel met atelier in een pand waar jarenlang de plaatselijke drukkerij gevestigd was. De drukkerij is jarenlang van haar ouders geweest, nu heeft Sandra Geraedts hier haar intrek genomen met haar bedrijf SandD-art. Een bedrijf gespecialiseerd in persoonlijke echt originele cadeaus van hoge kwaliteit voor particulieren, scholen, bedrijven en andere instellingen.
Beurzen & Events · 13. augustus 2021
Widenhorn voor het eerst met Lasersystemen op Kunststoffenbeurs 2021
Widenhorn zal op 15 en 16 September voor het eerst in haar bestaan deelnemen aan de Kunststoffenbeurs 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch. Op stand 316 kunt u onze systemen live in actie zien en krijgt u bij uw bezoek een gepersonaliseerde gadget.
Technologische Ontwikkelingen · 25. februari 2020
Universal Laser Systems, Inc. heeft de ULTRA R5000 onthuld en is daarmee de nieuwste toevoeging aan de high performance ULTRA Series lasersystemen.
Beurzen & Events · 15. juni 2019
Tijdens de Luchtmachtdagen in Volkel helpt Widenhorn BV de Koninklijke Luchtmacht met het promoten van zowel Defensie als Techniek bij de jeugd, want wie de jeugd heeft, heeft de Toekomst!
Beurzen & Events · 24. maart 2019
Widenhorn een echt familiebedrijf in 1919 opgericht, zal dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de Sign & Print Expo. Tijdens de Sign & Print Expo zal Widenhorn op stand F114 meerdere lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van snijden, graveren en markeren van bijna alle materialen.
Beurzen & Events · 13. augustus 2018
Widenhorn, in 1919 opgericht door de Belgische vluchteling Albert Widenhorn, zal dit jaar voor de eerste keer deelnemen aan de Sign2Com. Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 de lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kan betekenen. Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 aanwezig zijn met twee VLS modellen (desktop en platform) voor live demonstraties. Deze hoogwaardige...
Technologische Ontwikkelingen · 07. augustus 2018
Universal Laser Systems heeft de de materialendatabase verder uitgebreid met nog meer materialen van 3M™, Henkel, Hexcel® en Saint-Gobain. De al uitgebreide database bevat parameters voor het verwerken van materialen in verschillende ranges van 10 tot 500 watt. De 3M-materialen die nieuw zijn voor de ULS-materiaaldatabase, zijn specifiek toegevoegd voor laserbewerking met de ULTRA- en XLS-platforms en geschikt voor hoge nauwkeurigheid lasersnijden, graveren en markeren. De volgende...

Meer weergeven