Technologische Ontwikkelingen · 25. februari 2020
Universal Laser Systems, Inc. heeft de ULTRA R5000 onthuld en is daarmee de nieuwste toevoeging aan de high performance ULTRA Series lasersystemen.
Beurzen & Events · 25. februari 2020
De Universal Lasersystemen zijn ook op de TechniShow 2020 weer te zien op stand C001 in hal 7 van Hofleverancier Widenhorn! Niet alleen kunt u een leuk persoonlijk aandenken laten graveren, maar wij kunnen u ook informeren over de nieuwste ontwikkelingen.
Beurzen & Events · 15. juni 2019
Tijdens de Luchtmachtdagen in Volkel helpt Widenhorn BV de Koninklijke Luchtmacht met het promoten van zowel Defensie als Techniek bij de jeugd, want wie de jeugd heeft, heeft de Toekomst!
Beurzen & Events · 24. maart 2019
Widenhorn een echt familiebedrijf in 1919 opgericht, zal dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de Sign & Print Expo. Tijdens de Sign & Print Expo zal Widenhorn op stand F114 meerdere lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van snijden, graveren en markeren van bijna alle materialen.
Beurzen & Events · 13. augustus 2018
Widenhorn, in 1919 opgericht door de Belgische vluchteling Albert Widenhorn, zal dit jaar voor de eerste keer deelnemen aan de Sign2Com. Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 de lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kan betekenen. Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 aanwezig zijn met twee VLS modellen (desktop en platform) voor live demonstraties. Deze hoogwaardige...
Technologische Ontwikkelingen · 07. augustus 2018
Universal Laser Systems heeft de de materialendatabase verder uitgebreid met nog meer materialen van 3M™, Henkel, Hexcel® en Saint-Gobain. De al uitgebreide database bevat parameters voor het verwerken van materialen in verschillende ranges van 10 tot 500 watt. De 3M-materialen die nieuw zijn voor de ULS-materiaaldatabase, zijn specifiek toegevoegd voor laserbewerking met de ULTRA- en XLS-platforms en geschikt voor hoge nauwkeurigheid lasersnijden, graveren en markeren. De volgende...
Algemeen · 24. juli 2017
"Van de keuze voor de Universal Laser van Widenhorn heb ik nog geen dag spijt! Alles wat besproken en gedemonstreerd is in de praktijk ook echt mogelijk. Het is een verademing om in iets te investeren, wat ook daadwerkelijk voldoet aan de verwachting. Ik zou Widenhorn en de Universal laser iedere starter of bedrijf aanraden. Zeker ook om het meedenken, steunen en begeleiden tijdens de aanschaf in combinatie met zo'n hoogwaardige machine.”
Algemeen · 01. juni 2016
De Koninklijke Luchtmacht heeft voor de Universal Laser gekozen na een bezoek aan het democenter van Widenhorn in Rhoon. De keuze was snel gemaakt door de hoge kwaliteit en afwerking van het systeem in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid. Kort daarop werd de VLS 6.60 aangeschaft in combinatie met een BOFA Afzuigunit en binnen enkele weken geleverd. Alles werd binnen één dag geïnstalleerd en werkend opgeleverd.
Technologische Ontwikkelingen · 29. februari 2016
Widenhorn heeft eind 2015 de professionele Universal Lasers toegevoegd aan haar leveringsprogramma. Deze lasermachines worden al in veel metaalbewerkingsbedrijven toegepast en dat is niet zonder reden. Naast dat metalen hoogwaardig kunnen gemarkeerd en gegraveerd, kunnen vele andere materialen worden verwerkt. Een lasersysteem is dus een waardevolle aanvulling voor bedrijven in de metaalbewerking.