Beurzen & Events

Beurzen & Events · 23. september 2021
Compacte desktopmachines als aanvulling op iedere werkplaats en voor ieder bedrijf
Widenhorn staat vooral bekend om de innovatieve gebruiksvriendelijke software voor plaatbewerking. Meer dan duizend licenties draaien bij honderden bedrijven en optimaliseren honderden CNC-machines in de plaatverwerkende industrie. Sinds de oprichting in 1919 werden gereedschappen en machines geleverd aan de metaalindustrie. Wat begon met simpele hamers en schroevendraaiers ontwikkelde zich naar zetbanken, flens- en boormachines. Begin jaren ‘90 verdwenen de machines en specialiseerde...
Beurzen & Events · 13. augustus 2021
Widenhorn voor het eerst met Lasersystemen op Kunststoffenbeurs 2021
Widenhorn zal op 15 en 16 September voor het eerst in haar bestaan deelnemen aan de Kunststoffenbeurs 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch. Op stand 316 kunt u onze systemen live in actie zien en krijgt u bij uw bezoek een gepersonaliseerde gadget.
Beurzen & Events · 15. juni 2019
Tijdens de Luchtmachtdagen in Volkel helpt Widenhorn BV de Koninklijke Luchtmacht met het promoten van zowel Defensie als Techniek bij de jeugd, want wie de jeugd heeft, heeft de Toekomst!
Beurzen & Events · 24. maart 2019
Widenhorn een echt familiebedrijf in 1919 opgericht, zal dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de Sign & Print Expo. Tijdens de Sign & Print Expo zal Widenhorn op stand F114 meerdere lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van snijden, graveren en markeren van bijna alle materialen.
Beurzen & Events · 13. augustus 2018
Widenhorn, in 1919 opgericht door de Belgische vluchteling Albert Widenhorn, zal dit jaar voor de eerste keer deelnemen aan de Sign2Com. Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 de lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kan betekenen. Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 aanwezig zijn met twee VLS modellen (desktop en platform) voor live demonstraties. Deze hoogwaardige...