Beurzen & Events

Beurzen & Events · 25. februari 2020
De Universal Lasersystemen zijn ook op de TechniShow 2020 weer te zien op stand C001 in hal 7 van Hofleverancier Widenhorn! Niet alleen kunt u een leuk persoonlijk aandenken laten graveren, maar wij kunnen u ook informeren over de nieuwste ontwikkelingen.
Beurzen & Events · 15. juni 2019
Tijdens de Luchtmachtdagen in Volkel helpt Widenhorn BV de Koninklijke Luchtmacht met het promoten van zowel Defensie als Techniek bij de jeugd, want wie de jeugd heeft, heeft de Toekomst!
Beurzen & Events · 24. maart 2019
Widenhorn een echt familiebedrijf in 1919 opgericht, zal dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de Sign & Print Expo. Tijdens de Sign & Print Expo zal Widenhorn op stand F114 meerdere lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van snijden, graveren en markeren van bijna alle materialen.
Beurzen & Events · 13. augustus 2018
Widenhorn, in 1919 opgericht door de Belgische vluchteling Albert Widenhorn, zal dit jaar voor de eerste keer deelnemen aan de Sign2Com. Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 de lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kan betekenen. Tijdens de Sign2Com zal Widenhorn op stand 402 aanwezig zijn met twee VLS modellen (desktop en platform) voor live demonstraties. Deze hoogwaardige...