Gebruikersverhalen

Mosa Meat

Begin dit jaar koos Mosa Meat voor een Platform Universal Laser in combinatie met een hoogwaardig afzuigsysteem van Widenhorn. Mosa Meat ontwikkelt machines voor het vervaardigen van kweekvlees. Op deze manier probeert het bedrijf een belangrijke bijdrage te leveren in het verminderen van de vleesconsumptie.


Bouwkeet

Bouwkeet is de makerspace van Bospolder-Tussendijken in Rotterdam. Het is open voor alle wijkbewoners, van 10 tot 110: vooral kinderen, maar ook senioren, zzp’ers, werkzoekenden, amateur- en professionele kunstenaars. Kortom iedereen uit de buurt die iets wil (leren) maken. De begeleiders zijn enthousiaste en professionele makers die je graag helpen om je ideeën te realiseren. Dit gebeurd op vele vlakken. Van hout tot textiel en van keramiek tot metaal. In hun zoektocht naar een gebruiksvriendelijk, maar bovenal veilig nieuw lasersysteem, zijn ze uitgekomen bij de Universal Laser geleverd door Widenhorn.


SandD-art

Na een gedegen onderzoek werd gekozen voor de Universal Laser VLS3.60 van Widenhorn. “De machine had de beste kwaliteit voor een mooie prijs en nog belangrijker al mijn producten kon ik ermee maken. Een productrange van mij zijn ronde glazen producten in alle soorten en maten. Die konden allemaal in de machine met één en dezelfde rotatie-as. Het mooie is ook dat ik voor de verschillende maten ook weer zelf mallen kan snijden op de machine.”

 


Roline Laser Products

"Na werkelijk alle lasersystemen te hebben onderzocht die in Nederland geleverd worden, heb ik gekozen voor de Universal Laser geleverd door Widenhorn en daar heb ik nog geen dag spijt van!"


Koninklijke Luchtmacht

“De MakAIRsJop is een plek waar synergie tussen technische, sociale en culturele innovatie binnen de Koninklijke Luchtmacht met beide handen kan worden aangepakt! We kunnen nu werken met de modernste professionele machines. Er wordt inmiddels al intensief gebruik gemaakt van de Universal Laser.”


Made in 4Havens

Made In 4Havens biedt ontwerpers en makers uit de regio Rotterdam ruimte, productie faciliteiten (zoals de Universal Laser), personeel en collectieve marketing. Door de maakindustrie van Rotterdam op deze wijze te faciliteren in het 4Havensgebied draagt Made In 4Havens bij aan de integrale ontwikkeling van dit industriële havengebied. 


Metaalbedrijf van Wijngaarden

Metaalbedrijf van Wijngaarden is al ruim 55 jaar een begrip als allround toeleverancier van metaal en kunststof producten. Door de jarenlange ervaring en het high-tech machinepark, zijn de mogelijkheden die worden geboden bijna onbeperkt. Met de Universal laser kunnen wij lasersnijden, maar ook teksten, tekens, lijnen en andere visuele objecten aanbrengen op diverse materialen (kunststof, papier, hout en rubber).