Technologische Ontwikkelingen

Technologische Ontwikkelingen · 25. februari 2020
Universal Laser Systems, Inc. heeft de ULTRA R5000 onthuld en is daarmee de nieuwste toevoeging aan de high performance ULTRA Series lasersystemen.
Technologische Ontwikkelingen · 07. augustus 2018
Universal Laser Systems heeft de de materialendatabase verder uitgebreid met nog meer materialen van 3M™, Henkel, Hexcel® en Saint-Gobain. De al uitgebreide database bevat parameters voor het verwerken van materialen in verschillende ranges van 10 tot 500 watt. De 3M-materialen die nieuw zijn voor de ULS-materiaaldatabase, zijn specifiek toegevoegd voor laserbewerking met de ULTRA- en XLS-platforms en geschikt voor hoge nauwkeurigheid lasersnijden, graveren en markeren. De volgende...
Technologische Ontwikkelingen · 29. februari 2016
Widenhorn heeft eind 2015 de professionele Universal Lasers toegevoegd aan haar leveringsprogramma. Deze lasermachines worden al in veel metaalbewerkingsbedrijven toegepast en dat is niet zonder reden. Naast dat metalen hoogwaardig kunnen gemarkeerd en gegraveerd, kunnen vele andere materialen worden verwerkt. Een lasersysteem is dus een waardevolle aanvulling voor bedrijven in de metaalbewerking.