Algemeen

Algemeen · 11. september 2021
1-Touch Laser Photo voor slechts € 199,00 tijdens de Kunststoffenbeurs 2021
Tijdens de Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch hebben wij een mooie aanbieding van 1 Touch Laser Photo. Bij bestelling voor 18 september 2021 is de software geen € 285,-, maar slechts € 199,00. Bezoek ons op stand 316 en plaats uw bestelling.
Algemeen · 16. augustus 2021
SandD-art maakt unieke gepersonaliseerde producten met de Universal Laser van Widenhorn
In het Limburgse plaatsje Neer ligt naast de Lindeboom Bierbrouwerij een winkel met atelier in een pand waar jarenlang de plaatselijke drukkerij gevestigd was. De drukkerij is jarenlang van haar ouders geweest, nu heeft Sandra Geraedts hier haar intrek genomen met haar bedrijf SandD-art. Een bedrijf gespecialiseerd in persoonlijke echt originele cadeaus van hoge kwaliteit voor particulieren, scholen, bedrijven en andere instellingen.
Algemeen · 24. juli 2017
"Van de keuze voor de Universal Laser van Widenhorn heb ik nog geen dag spijt! Alles wat besproken en gedemonstreerd is in de praktijk ook echt mogelijk. Het is een verademing om in iets te investeren, wat ook daadwerkelijk voldoet aan de verwachting. Ik zou Widenhorn en de Universal laser iedere starter of bedrijf aanraden. Zeker ook om het meedenken, steunen en begeleiden tijdens de aanschaf in combinatie met zo'n hoogwaardige machine.”
Algemeen · 01. juni 2016
De Koninklijke Luchtmacht heeft voor de Universal Laser gekozen na een bezoek aan het democenter van Widenhorn in Rhoon. De keuze was snel gemaakt door de hoge kwaliteit en afwerking van het systeem in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid. Kort daarop werd de VLS 6.60 aangeschaft in combinatie met een BOFA Afzuigunit en binnen enkele weken geleverd. Alles werd binnen één dag geïnstalleerd en werkend opgeleverd.