Algemeen

Algemeen · 15. september 2023
2 Gebruikte machines te koop
Widenhorn heeft 2 gebruikte lasersnijmachines van Universal staan, inclusief afzuigsystemen van Bofa of Purex.
Algemeen · 13. maart 2023
Mosa Meat kiest voor een hoogwaardig Platform Lasersysteem van Widenhorn
Mosa Meat kiest voor de hoogwaardige Universal Laser in combinatie met een filtersysteem van Widenhorn voor het produceren van onderdelen.
Algemeen · 03. mei 2022
Binder3D kiest voor een hoogwaardig lasersysteem met Afzuigsysteem van Widenhorn
Binder3D is een proeftuin voor industrieel 3D printen. 3D-printen ofwel Additive Manufacturing heeft de potentie om nieuwe producten en diensten mogelijk te maken binnen verschillende sectoren en industrieën. Deze nieuwe technieken maken het mogelijk om voorheen onmaakbare onderdelen te produceren en openen deuren naar potentieel interessante businesscases. Alleen worden deze kansen pas ontdekt wanneer men aan de slag gaat en de voordelen zelf ervaart.
Algemeen · 25. februari 2022
Bouwkeet kiest voor gebruiksvriendelijke machines van Widenhorn
Widenhorn BV heeft een VLS6.75 platform laser van Universal Laser Systems met automation interface en een hoogwaardig filtersysteem geïnstalleerd bij Bouwkeet.
Algemeen · 11. september 2021
1-Touch Laser Photo voor slechts € 199,00 tijdens de Kunststoffenbeurs 2021
Tijdens de Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch hebben wij een mooie aanbieding van 1 Touch Laser Photo. Bij bestelling voor 18 september 2021 is de software geen € 285,-, maar slechts € 199,00. Bezoek ons op stand 316 en plaats uw bestelling.
Algemeen · 16. augustus 2021
SandD-art maakt unieke gepersonaliseerde producten met de Universal Laser van Widenhorn
In het Limburgse plaatsje Neer ligt naast de Lindeboom Bierbrouwerij een winkel met atelier in een pand waar jarenlang de plaatselijke drukkerij gevestigd was. De drukkerij is jarenlang van haar ouders geweest, nu heeft Sandra Geraedts hier haar intrek genomen met haar bedrijf SandD-art. Een bedrijf gespecialiseerd in persoonlijke echt originele cadeaus van hoge kwaliteit voor particulieren, scholen, bedrijven en andere instellingen.
Algemeen · 24. juli 2017
"Van de keuze voor de Universal Laser van Widenhorn heb ik nog geen dag spijt! Alles wat besproken en gedemonstreerd is in de praktijk ook echt mogelijk. Het is een verademing om in iets te investeren, wat ook daadwerkelijk voldoet aan de verwachting. Ik zou Widenhorn en de Universal laser iedere starter of bedrijf aanraden. Zeker ook om het meedenken, steunen en begeleiden tijdens de aanschaf in combinatie met zo'n hoogwaardige machine.”
Algemeen · 01. juni 2016
De Koninklijke Luchtmacht heeft voor de Universal Laser gekozen na een bezoek aan het democenter van Widenhorn in Rhoon. De keuze was snel gemaakt door de hoge kwaliteit en afwerking van het systeem in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid. Kort daarop werd de VLS 6.60 aangeschaft in combinatie met een BOFA Afzuigunit en binnen enkele weken geleverd. Alles werd binnen één dag geïnstalleerd en werkend opgeleverd.