Widenhorn al bijna 100 jaar een echt familiebedrijf

Een klein stukje historie

Widenhorn BV, in 1919 opgericht door Albert Widenhorn, is gespecialiseerd in productieoptimalisatie bij laserverwerkende bedrijven. In de oorlog is Widenhorn overgenomen door Cor Euser, opa van de huidig directeur. Vroeger leverde Widenhorn aan de smid en tegenwoordig aan de technologische vooruitstrevende bedrijven. Sinds 2015 is Widenhorn de distributeur voor industrie en onderwijs van Universal Laser Systems in de Benelux. Met professionele lasersystemen geven wij bedrijven een voorsprong op concurrenten en maken het mogelijk ieder idee om te zetten in een fysiek product. In ons bedrijfspand zijn meerdere lasersystemen in combinatie met filtersystemen aanwezig, zodat u direct alles in de praktijk kunt zien. 

 


Klanten

Dagelijks ondersteunen wij meer dan 550 klanten in uiteenlopende industrieën van eenmanszaken tot multinationals! Ieder bedrijf krijgt de meest optimale service.

Awards

Widenhorn is in 2016 en 2018 opgenomen in de MKB Innovatie Top 100. Het bewijs dat historisch besef en vooruitstrevendheid prima samen gaan.

Museum

Widenhorn beschikt over een heus bedrijfsmuseum met uiteenlopende historische items, zoals gereedschappen, machines, foto's en documenten.