· 

Widenhorn voor de tweede keer op de Sign & Print Expo in Gorinchem

Widenhorn, een echt familiebedrijf in 1919 opgericht, zal dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de Sign & Print Expo. Tijdens de Sign & Print Expo zal Widenhorn op stand F114 meerdere lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Op de stand is direct te zien wat deze hoogwaardige lasersystemen voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van snijden, graveren en markeren van bijna alle materialen.

 

Tijdens de Sign & Print zal Widenhorn op stand F114 aanwezig zijn met drie verschillende modellen, zowel desktop en platform voor live demonstraties. Deze hoogwaardige instap en professionele modellen beschikken over een laserbron van 30, 50 en 60 Watt, een geïntegreerd afzuig-filtersysteem en hebben diverse opties, zoals een roterende as. Met deze modellen kunnen vele materialen worden gesneden, zoals kunststof, rubber, hout, papier, karton, leer en katoen. De lasersystemen kunnen niet allen materialen snijden, maar ook graveren en markeren. Met de speciale 1 Touch Laser Photo software, kunnen zelfs foto’s eenvoudig gelasermarkeerd worden. Daarbij kunnen filters aangebracht worden om contrasten duidelijk aan te geven.

 

De lasersystemen zijn in vele standaardmodellen verkrijgbaar en zijn uit te breiden met verschillende laserbronnen en opties, zodat voor iedere vraag een passende oplossing is. Zo zijn er Professionele en Industriële platforms waarbij het mogelijk is Dual Laser Technologie toe te passen. Ook is er een speciale Lasermachine uitgerust voor het optimaal graveren en markeren van metalen. Naast de CO2 bronnen zijn er ook machines beschikbaar met fiberbronnen. Op de stand van Widenhorn kunt u zich laten informeren over alle mogelijkheden en een idee krijgen van de snelheid, nauwkeurigheid, materialen en voorbeelden uit de praktijk.

 

Twee speciale modellen op de stand besteld de volgende week in huis

 

Widenhorn heeft op de beursstand twee machines beschikbaar die tegen een zeer gunstig tarief te bestellen zijn. Bezoek onze stand voor deze unieke aanbieding. Daarnaast hebben wij ook een aanbieding voor onze unieke software oplossingen:

  • Professioneel PLS Platform laser compleet 60 Watt bron, snijbed, BOFA afzuigunit. Zo goed als nieuw compleet systeem met garantie. 
  • Instap VLS 2.30 desktop model compleet met 30 Watt bron en snijbed.
  • Speciale prijs voor 1 Touch Laser Photo
  • Speciale prijs voor PROfirst Artist

Service & Ondersteuning

 

Bij Widenhorn, een bijna 100 jarig familiebedrijf, staat service en ondersteuning nog ouderwets hoog in het vaandel. Dit doen we zowel telefonisch, via internet of op locatie. Onze gekwalificeerde medewerkers staan dagelijks voor u klaar om te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw lasersystemen en software. 

 

Vraag hier uw gratis kaarten aan >>>