· 

Universal Laser Systems lanceert nieuwe R5000 van de High Performance ULTRA Series

 

 

De ULTRA R5000 is ideaal voor laserbewerkingen van een breed scala aan materialen. Het is een professioneel, hoogwaardig, middelgroot en flexibel platform dat is ontworpen om te voldoen aan de huidige en toekomstige vereisten voor algemene productie, productontwikkeling, materiaalonderzoek en educatieve instellingen.
Met zijn gepatenteerde hybride lasertechnologie met dubbele golflengte en ingebouwde laservermogen optimalisatiemogelijkheden, biedt de R5000 de unieke mogelijkheid om de beschikbare laserenergie nauwkeurig te matchen met de absorptie-eigenschappen van een materiaal om optimale eindresultaten te bereiken. De R5000 biedt talloze productiviteitsverhogende opties, waaronder een geavanceerd multi-camera systeem, die een augmented reality gebruikersinterface geeft, die visuele workflows verbetert en ontwerpprocessen verwerkt die registratiemarkeringen gebruiken om materiaal nauwkeurig te positioneren.

Bovendien vereenvoudigt de krachtige besturingsinterface, met een ingebouwde en steeds groter wordende database met parameters voor alle typen materialen, het gebruik van het lasersysteem aanzienlijk. Hierdoor kunnen gebruikers intuïtief de meest complexe ontwerpbestanden gemakkelijk uitvoeren. De R5000 kan bewerkingen uitvoeren, waaronder snijden op hoge snelheid, markeren, oppervlakteprofilering, graveren, oppervlaktemodificatie en vele andere. Het modulaire ontwerp stelt gebruikers in staat om het systeem te configureren voor laserverwerking van een specifiek materiaal of een breed scala aan uiteenlopende toepassingen.

Het ULTRA R5000 lasersysteem van Universal Laser Systems biedt een korte Return-On-Investment en uitbreiding van de mogelijkheden van andere systemen die momenteel beschikbaar zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Widenhorn.