· 

Widenhorn voor het eerst met Lasersystemen op Kunststoffenbeurs 2021

Op woensdag 15 en donderdag 16 September is Widenhorn voor het eerst te bezoeken op de Kunststoffenbeurs 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch. Op onze stand 316 kunt u onze lasersystemen, voor het hoogwaardig lasersnijden, lasergraveren en lasermarkeren live in actie zien. Kom langs voor een demonstratie en bij uw bezoek aan onze stand krijgt u een gratis gepersonaliseerde gadget van ons.

Widenhorn zal dit jaar voor het eerst op de Kunststoffenbeurs aanwezig zijn. De beurs die in het teken staat van het optimaal verwerken van kunststoffen. Een concept dat prima aansluit bij de innovatieve lasersystemen van Widenhorn. Al sinds de oprichting in 1919 worden beurzen als een belangrijk moment gezien voor het familiebedrijf om nieuwe ontwikkelingen op een laagdrempelige manier aan een breed publiek te tonen. Het laatste live evenement waar aan deelgenomen werd was de METAVAK in 2019. In de tussenliggende ‘beursloze’ tijd hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan en is de Kunststoffenbeurs een mooi platform om deze te tonen. Op stand 316 van Widenhorn zijn de lasersystemen live in actie te zien voor het optimaal lasersnijden, lasergraveren en lasermarkeren van kunststoffen. Dit gebeurd met de hoogste precisie, kwaliteit en snelheid. Belangrijk zijn ook de filter- en afzuigsystemen voor het verwerken van kunststof. Ook hier biedt Widenhorn een breed scala van, zodat voor iedere uitdaging een optimale oplossing is.

 

Kunststoffen Snijden, Markeren en Graveren

De hoogwaardige Amerikaanse Universal Lasersystemen zijn uitermate geschikt voor het verwerken van kunststoffen. Alle type kunststoffen, zoals acryl, ABS, Mylar®, Delrin®, nylon en gelamineerde kunststoffen, kunnen zowel worden lasergesneden alsmede gegraveerd tot een bepaalde ingestelde diepte, met inachtneming van hoge toleranties. De Universal Lasers bieden permanent, non-contact laser oplossingen voor kunststof toepassingen. De Lasersystemen zijn goede hulpmiddelen voor het etsen van plastic instrumenten en bedieningspanelen. In vele markten kunnen de lasersystemen van toegevoegde waarde zijn. Sommige kunststoffen zijn ontworpen om specifiek met CO2 lasers een optimaal resultaat te krijgen. Vanaf het VLS instap model van Universal is de hoge kwaliteit gegarandeerd. Dit komt mede door de meegeleverde uitgebreide materialen database waarin alle optimale instellingen voor vele kunststoffen standaard zijn opgenomen.

 

Gratis toegangskaarten

Registreer hier uw gratis kaarten: 

https://registration.gesevent.com/survey/1yo2ccketz0rr