· 

Widenhorn voor de derde keer op de Sign & Print Expo in Gorinchem

Elke editie wordt een nieuw thema aan Sign & Print Expo gekoppeld. Het thema voor 2022 luidt ‘Museum of visual communication’.

De kunst in de grafimedia- en signindustrie is eindeloos. Druktechnieken, grafische vormgeving, afwerkingsmogelijkheden en allerlei innovatieve toepassingen dragen bij aan vernieuwende, eigenzinnige kunstvormen. Maak deel uit van het museum dat op 22, 23 & 24 maart 2022 centraal staat in Evenementenhal Gorinchem. 

 

Widenhorn heeft na twee keer op de Sign & Print Expo te hebben gestaan besloten nu weer als exposant op de beurs te staan voor het derde jaar. Dit omdat de Sign & Print Expo altijd een erg groot succes is geweest voor Widenhorn. Met onze Universal Lasersystemen weten we altijd veel mensen te interesseren en informeren. Wanneer u onze stand F114 bezoekt zal u niet naar huis gaan met legen handen! Widenhorn zal voor iedereen die geïnteresseerd is in een van onze systemen voor graveren, markeren en snijden een gepersonaliseerd cadeau maken.

 

Widenhorn zal aanwezig zijn op 22, 23 en 24 Maart 2022 op stand nummer F114. 

 

Klik op de link om uw gratis kaarten aan te vragen.

https://registration.gesevent.com/survey/12casgo8q2rgt?actioncode=NTWO000100SRZ&partner-contact=15q6xj2579c9o