· 

Widenhorn ook dit jaar weer te zien op de TechniShow

Widenhorn zal dit jaar weer met de Universal laser te zien zijn op de TechniShow Van 30 Augustus tot en met 2 September 2022.

 

Sinds 1951 staat familiebedrijf Widenhorn al op de TechniShow en heeft hierna geen een TechniShow meer gemist. Deze editie van de TechniShow zal de 31e worden voor ons. Widenhorn mist dus geen jaar hiervan en dit komt meerder deels door het grote succes wat de TechniShow Widenhorn altijd oplevert. Wanneer u onze stand zult bezoeken zult u altijd netjes geholpen worden door onze collega's die antwoord kunnen geven op al u vragen of opmerkingen. U zult ook nooit met lege handen naar huis gaan wanneer u de stand heeft bezocht!

 

Widenhorn zal te vinden zijn op stand nummer: 7.D001

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van het graveren, markeren en snijden van bijna alle materialen, meld u dan hier gratis aan via de link hieronder en kom een kijkje nemen bij onze machines.

 

https://events.jaarbeurs.nl/ESEF-TechniShow2022/2066612?ref=Widenhorn