· 

Sign & Print Expo 2023

Widenhorn zal dit jaar op 14, 15 en 16 Maart voor de 4e keer te zien zijn op de Sign & Print Expo op stand nummer E114. Uiteraard zullen wij hier aanwezig zijn met onze Universal lasers die dienen voor het graveren, markeren en snijden van zo goed als alle materialen. Ook kunnen wij u al de informatie geven over onze desktop watersnijmachine, deze machine is gemaakt voor het snijden van dun plaatmateriaal en is gemakkelijk overal neer te zetten. Wij zullen hier natuurlijk de nieuwste ontwikkelingen laten zien over de machines en software, maar Widenhorn heeft ook een aantal gebruikte machines van Universal gereviseerd, deze zullen ook te koop staan tijdens de beurs. Kom gerust langs op de beurs voor een vrijblijvende demo op een van onze machines.

 

Widenhorn zal aanwezig zijn op 14, 15 en 16 Maart 2023 op stand nummer E114. 

 

Via de link hieronder kunt u gratis tickets reserveren voor de beurs:

 

 

https://register.visitcloud.com/survey/0wiqwcss6c1mg?actioncode=NTWO000076WCF&partner-contact=15q6xj2579c9o