· 

Sign & Print Expo 2023

 

WIDENHORN SAMEN MET WIA EDUCATIONAL OP DE SIGN & PRINT EXPO


Widenhorn zal dit jaar, voor het eerst samen met zusterbedrijf WIA Educational, haar oplossingen voor de grafische industrie en onderwijs tonen op de Sign & Print Expo. Van 14 tot en met 16 maart is dé beurs voor de Grafische industrie in de Evenementenhal Gorinchem met alle innovaties op het gebied van prepress, press en afterpress. U kunt ons vinden op stand E114 waar we niet enkel de mogelijkheden demonstreren van onze Universal Lasers, maar ook de educatieve oplossingen van WIA Educational.

 

Universal Lasers ideaal voor de Grafische Industrie
De Universal Lasers zijn al tientallen jaren de specialist op het gebied van lasersnijden, lasergraveren, lasermarkeren & graphical imaging van bijna alle materialen. De machines zijn vriendelijk in gebruik en hebben een hoge snij en graveer kwaliteit. Foto’s kunnen eenvoudig worden omgezet en direct worden gegraveerd op ieder gewenst materiaal. De modellen zijn voor ieder bedrijf of school beschikbaar, van klein tot groot en van eenvoudig desktop model, tot hoogwaardig platform model. Widenhorn heeft enkele nieuw gebruikte dekstoplaser modellen beschikbaar die tijdens de beurs voor een aantrekkelijke prijs aan te schaffen zijn. Kom gerust langs op de beurs voor een vrijblijvende live demo op een van onze machines.

 

Samenwerking met WIA Educational voor optimale ondersteuning van het onderwijs
Dit jaar zullen op de stand voor het eerst ook de producten van WIA Educational te zien zijn. Sinds vorig jaar maakt WIA Educational onderdeel uit van de Widenhorn Groep. WIA Educational is dé specialist op het gebied van Educatieve werkplekken, die ideaal aansluiten bij de jeugd, voor het Praktijkonderwijs, VMBO, Fablab, ROC en Grafische industrie. De werkplekken zijn uitgerust met een compleet lespakket, zodat de machine direct in een lessituatie kunnen worden ingezet. Belangrijker nog is de service! We hebben meerdere monteurs beschikbaar, zodat mocht er zich onverwacht een storing voordoen, wij direct ter plaatse kunnen komen om u te helpen! De werkplekken zijn gebruiksvriendelijk en veilig, zodat ze in iedere lessituatie kunnen worden toegepast, van basisonderwijs tot aan universiteiten. Enkele opleidingen waar de machines van Widenhorn & WIA Educational worden toegepast zijn o.a. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Hout en Meubileringscollege, Grafisch Lyceum, Bouwkeet, Nieuwe Veste & The International School.

 

Breed pakket aan werkplekken compleet met lespakket & uitstekende service voor iedere school of fablab
WIA Educational biedt een compleet pakket apparaten die educatief kunnen worden toegepast door het kant-en-klare lespakket en de juiste opleiding en service. Een greep uit de mogelijkheden:

 

BRM Lasersnij- en graveermachines
WIA Educational is de educatieve leverancier voor de BRM Lasersnijmachines. Techniek wordt belangrijker en heeft steeds meer impact op onze werkomgeving. Dat geldt absoluut ook voor het onderwijs waar lasermachines tegenwoordig niet meer weg te denken zijn. Op scholen en universiteiten wordt de lasercutter onder andere ingezet voor prototyping en modelbouw. Lasermachines zijn uitermate geschikt voor het maken van tests en prototypes. In een mum van tijd snijden en graveren studenten hun ontwerpen uit een goedkoper proefmateriaal naar keuze. Een test is dus zo gemaakt! Een aanwinst voor iedere onderwijsinstelling: veelzijdig, veilig, vlot en betaalbaar. Met een BRM lasermachine vergroten studenten hun ruimtelijk inzicht. En wordt hun idee omgezet naar een echt product.

Roland BN20 Snijplotter / Printer
De Roland VersaSTUDIO BN-20 is een compact en gebruiksvriendelijk toestel, waarin u materiaal met een maximale breedte van 51cm kan laden. In ruil voor deze kleine investering krijgt u een brede waaier aan toepassingen voor zowel indoor als outdoor. Denk maar aan signalisatie, stickers, labels, transfers voor textiel, verkoopsdisplays, raamstickers, posters en veel meer. Door de compleetheid van de machine wordt deze ook veel in het onderwijs toegepast. Eenvoudig in gebruik en krachtig in resultaat!

WIA Desktop Lasersnij- en graveermachine
Tijdens de Sign & Print lanceert WIA Educational een nieuwe desktop lasersnij- en graveermachine. Deze gebruiksvriendelijke lasercutter met een 50 Watt laserbron is ideaal voor scholen, fablabs en thuisgebruik. Daarnaast kan deze uitgerust worden met een Rotatie-as en filtersysteem. 

ü  3D Printen & 3D Scannen
De 3D printers van WIA bieden een prachtige aanvulling op de lasersnijmachines. In combinatie met een 3D scanner kunnen fantastisch grafische producten worden gemaakt. Product scannen en direct 3D printen. De printers zijn eenvoudig in gebruik en van goede kwaliteit. Veelal is een filter ingebouwd, zodat de lucht direct worden gefilterd. 

Widenhorn & WIA Educational zullen aanwezig zijn op 14, 15 en 16 Maart 2023 op stand nummer E114. Via de link hieronder kunt u gratis tickets reserveren voor de beurs. De openingstijden zijn dinsdag en woensdag van 13.00 tot 21.00 uur en donderdag van 10.00 en 17.00 uur

 

https://register.visitcloud.com/survey/0wiqwcss6c1mg?actioncode=NTWO000076WCF&partner-contact=15q6xj2579c9o

 

Informatie:

 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Dinant Heezen van Widenhorn BV op 010-8209550 of dinant@widenhorn.nl. Tevens kunt u op onze website kijken www.widenhorn.nl.