· 

Mosa Meat kiest voor een hoogwaardig Platform Lasersysteem van Widenhorn

Begin dit jaar koos Mosa Meat voor een Platform Universal Laser in combinatie met een hoogwaardig afzuigsysteem van Widenhorn. Mosa Meat ontwikkelt machines voor het vervaardigen van kweekvlees. Op deze manier probeert het bedrijf een belangrijke bijdrage te leveren in het verminderen van de vleesconsumptie.

20 jaar geleden werkte Jos ook al met een Universal Laser. De kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid beviel toen al enorm, waardoor de keuze voor een Universal snel gemaakt was. Doordat de machine op voorraad was bij Widenhorn, kon deze snel geleverd en in productie genomen worden. Tijdens de installatie werden de eerste onderdelen al gesneden.

 

Voorheen werd al het lasersnijden en lasergraveren uitbesteed. Omdat het werk steeds meer toeneemt werd de noodzaak voor een eigen machine steeds groter. Door de enorme mogelijkheden zal de machine steeds breder worden ingezet. Mede dankzij de goede service en ondersteuning gaat Mosa Meat nog jaren met veel plezier produceren!