· 

Widenhorn op de kunststoffenbeurs 20 en 21 September

Widenhorn staat dit jaar weer op de Kunststoffenbeurs op 20 en 21 September op stand nummer 46.

Na het succes van vorig keer besloot Widenhorn weer op de Kunststoffenbeurs te gaan staan met zowel nieuwe als gebruikte lasersnijmachines voor het snijden, markeren en graveren van bijna alle kunststoffen.

 

Kunststoffen Snijden, Markeren en Graveren

De hoogwaardige Amerikaanse Universal Lasersystemen zijn uitermate geschikt voor het verwerken van kunststoffen. Alle type kunststoffen, zoals acryl, ABS, Mylar®, Delrin®, nylon en gelamineerde kunststoffen, kunnen zowel worden lasergesneden alsmede gegraveerd tot een bepaalde ingestelde diepte, met inachtneming van hoge toleranties. De Universal Lasers bieden permanent, non-contact laser oplossingen voor kunststof toepassingen. De Lasersystemen zijn goede hulpmiddelen voor het etsen van plastic instrumenten en bedieningspanelen. In vele markten kunnen de lasersystemen van toegevoegde waarde zijn. Sommige kunststoffen zijn ontworpen om specifiek met CO2 lasers een optimaal resultaat te krijgen. Vanaf het VLS instap model van Universal is de hoge kwaliteit gegarandeerd. Dit komt mede door de meegeleverde uitgebreide materialen database waarin alle optimale instellingen voor vele kunststoffen standaard zijn opgenomen.

 

Bezoek onze stand 46 voor een live demonstratie en de unieke aanbiedingen gebruikte desktop laserssytemen. Deze zijn volledig nagekeken en daardoor met garantie. U kunt al binnen een week na de beurs zelf snijden, graveren en markeren.  

 

Gratis toegangskaarten

Registreer hier uw gratis kaarten: 

www.kunststoffenbeurs.nl/aanmelden